Полицията залови малките „мутри“, които влезнаха в училище да бият връстник!

българска полиция
Нападателите са задържани, те са двама. На 18 години са, а единият е криминално проявен – за хулиганство. „Това е малкият дявол. Нека да се молим да нямаме такива инциденти. Препоръчвам родителите, като видят, че детето им има палка, да поговорят с него“, заяви психологът Младен Владимиров пред „Здравей, България“. Мъжете са боксьори, както и момчето, което те търсили. „На базата на делегираните отчети директорът решава каква ще е охраната на училището“, каза Камен Радев, старши експерт в РУО-София.

Той съобщи, че училището е одобрено за закупуването на турникет система, която възпрепятства свободното влизане на външни хора. „Въпрос на време е тя да бъде поставена“, добави Радев. Една от версиите, по които работи полицията, е конфликт заради момиче. „Едва ли охранител може да спре млади момчета с палки. Ние не можем да спрем децата на входа, но можем да предпазим тези, които са вътре“, каза психологът Младен Владимиров.
„Представете си, ако този проблем се беше случил извън училището. Най-вероятно боят щеше да бъде много по-тежък, а можеше да има и други пострадали“, добави той. В училището предстоят родителски срещи, на които ще се говори за агресията сред децата и как могат да помогнат родителите. При инцидента в сградата на Професионалната гимназия по механо и електротехника в София няма пострадали. Охраната на техникума веднага е извикала полиция, но докато тя пристигне маскираните успели да избягат.
Ревниви боксьори са нахлули заради ученичка с метални пръти в столична гимназия, издирвали ухажора ѝ Нападателите не са посягали на никого, само са търсили въпросното момче, което обаче е било добре прикрито и не са успели да го намерят. Основната версия е любовен триъгълник. По думите на очевидци маскираните издирвали младежа, защото общувал с приятелката на един от двамата във Фейсбук.
Тази статия е публикувана в Новини. Натиснете, за да я добавите като отметка натисни.

This function has been disabled for Правна помощ.