Рязък спад на цените на горивата у нас! Вижте къде горивото е най-евтино.

На няколко от бензиностанциите, разположени близо и по Околовръстното шосе на Пловдив и други големи български градове, цените на дизела са паднали с повече от 20 стотинки. За това съобщиха читатели на Plovdiv24. Едната от тях е Газпром на Кукленско шосе. От там отказаха да коментират с колко и защо конкретно на тази бензиностанция цените са такива. От ОМВ заявиха, че цените се определят на централно ниво и не могат да прогнозират за колко време цените са такива, нито защо по другите бензиностанции от веригата цените са значително по-високи. Малка бензиностанция в района също продава на такива цени. Дали тя е причината за поевтиняването на горивата по обектите на големите вериги в района засега не е ясно.

Подобна е и ситуацията във Варна и Бургас, където цените са още по-ниски дори в големите вериги бензиностанции, а не само в някои единични.

От думите на нашите читатели става ясно, че цената на дизела например е 1.78 лева за литър, което е доста по-евтино спрямо предходните дни.
Дали това ще доведе до поевтиняване и на другите горива по останалите обекти в градовете в страната – тепърва ще разберем. Факт е, че се наблюдава известно раздвижване на пазара, и то в полза на потребителите. В началото на летния сезон обаче традиционно цените на всички горива тръгват нагоре. Дали и тази година ще е така, ще узнаем съвсем скоро.
,
Споделете в коментар под публикацията къде наблюдавате най-рязко спадане на цените, по този начин ще помогнете на вашите колеги с информация.
Тази статия е публикувана в Новини. Натиснете, за да я добавите като отметка натисни.

This function has been disabled for Правна помощ.