Шофьор слезе от мерцедеса си и удари шамар на жена, пречела му да даде на заден

Шофьор, запречил с колата си тясната софийска улица „Шейново“, слезе и удари шамар на жена, която е шофирала зад него и му пречела да даде на заден ход. Сцената се разигра пред родилния дом, където според живеещите в района често стават скандали заради неправилно спиране и паркиране. „Мерцедес“ с немска регистрация запречил уличката, без да се интересува, че пречи на движението. Зад него бил автомобилът на Александра, която в началото търпеливо изчаквала младият мъж да се измести с колата, а след това дала назад, за да му направи място. Това обаче не било достатъчно.

Районът около болницата е оживен и в случая доста хора стават свидетели на насилието. Един от тях е актьорът Стефан Мавродиев. Александра и сестра й веднага подават сигнал на телефон 112 и не след дълго пристига патрул на Първо районно управление. Междувременно изнервеният шофьор в търсене на място за паркиране влиза в двора на болница „Шейново“, използвайки вдигнатата бариера.

Полицейският патрул откри собственика, който обаче не пожела да изложи пред екипа ни своята версия за инцидента. От полицията увериха, че след като попълнят данните на място, двете страни ще бъдат извикани в районното, където да дадат показания. Пострадалото момиче е било на преглед за медицинско свидетелство. Потърпевшите се надяват насилникът да бъде наказан, за да не се повтарят пододобни случаи на саморазправа на пътя. Инцидентът се е случил преди два дни.

Тази статия е публикувана в Новини. Натиснете, за да я добавите като отметка натисни.

This function has been disabled for Правна помощ.