Как да защитим личните си данни в мобилния ни телефон? > Линк за сваляне

    Как да защитим личните си данни?

Наистина, днешно време съществуват множество приложения и начини за сърфиране в интернет, но с увеличаването на използването на смартфони, започнаха да се увеличават и хакерските атаки срещу тях. От друга страна, кражбата на нашето устройство може да ни коства не само пари, но и да ни изложи на риск от разпространение на лични данни като снимки, банкови сметки и др.

    Какво е решението?

защита на лични данни

Български програмист успя да създаде безплатно приложение за Андроид (Iphone потребителите ще се наложи да търсят алтернативи за съжаление), което защитава нашите лични данни като снимки, фейсбук акаунт, камера, телефонен указател и всичко налично в телефона ни!

Идеята е ако някой злонамерен потребител реши да ползва телефона или таблета ни без разрешение, ние да можем да му попречим.

Тази система е ефективна срещу деца, които си играят с мобилни устройства, крадци и т.н.

    Искам да науча повече!

Photo/App Lock lite, Защита Прил./Снимки е напълно безплатно приложение разработено за защита на вашите приложения.
За секунда можете да вкарате нов код или комбинация за защита на всички ваши приложения или конкретно такова приложение. Например защита само на Снимки, Фейсбук или др.
По този начин, вие ще попречите на недобросъвестни ползватели да видят вашата галерия, да наберат някой или да влезнат във ваш профил без ваше позволение.
Приложението е напълно безплатно и няма покупки в самото приложение!
Версията е лека и е само 3MB, това влияе положително на производителността и не пречи на вашия телефон да функционира нормално.
За по-добра сигурност, можете да активирате настройка за защита против деинсталиране. Само вие ще можете да деинсталирате програмата и да запазите защитата си.
Вградена е и възможност да следите влизанията във вашите приложения по ден и час, дали са били успешни или не. По този начин ще научавате кога някой се е опитвал да ползва вашия телефон.

Как да инсталирам?

Много лесно. Посетете следния адрес :  натисни   и свалете приложението за вашето устройство на Андроид. Приложението може да се инсталира на смартфон или таблет. Или можете просто да го потърсите в Google play store ръчно – Photo/App Lock lite, Защита Прил./Снимки

 

  

 

 

Тази статия е публикувана в Новини. Натиснете, за да я добавите като отметка натисни.

This function has been disabled for Правна помощ.