Попълнете заявлението възможно най-подробно. След това изберете услугата, която желаете да закупите и продължете с плащането. Вие ще получите потвърждение след това и информация, че вашият казус вече се обработва.

Физическо лицеЮридическо лицеПострадал от престъплениеПреследван заради престъплениеКогато привършите с попълването на заявлението, натиснете „ИЗПРАТИ“, след което продължете с избирането на начина на плащане (вляво плащане с доставка или направо чрез системата на Epay.bg)

Разполагате с възможностите да платите по банков път, каса на EasyPay, Epay.bg, наложен платеж.

 

Закупете желания пакет като изберете „КУПИ“ отгоре. След това продължете  плащането, за да  започнем обработването на вашата заявка.

Често задавани въпроси

Как мога да платя?

Разполагате с няколко възможности за плащане: Наложен платеж, Epay, Easypay,
директен Банков превод или PayPal.

Колко време отнема обработката на заявката ми?

В моментът, в който вашето плащане се потвърди, нашите екипи ще започнат работа и във възможно най-кратък срок ще се свържат с вас.

Мога ли да откажа поръчката?

Можете да откажете поръчката в рамките на 2 дни. Ако отказът е по вина на клиента, той заплаща само цената на доставката ако е изпратена фактура за наложен платеж.

След като закупя пакет, ще мога ли да получавам консултации с предимство в сайта?

Всеки закупен пакет ви дава приоритетна помощ в сайта. Единствено влизате в профила си,
за да се идентифицирате и можете да зададете въпроса си в общата дискусия или в частна такава, в която да се свържете с нашите консултанти. Друг вариант е да използвате официалния ни имейл адрес : mail@pravnapomosht.bg и да получавате консултации директно.
Всеки пакет има различна продължителност на приоритетното съдействие,
който е описан в цената.

Какво представлява пакетът и как ще го получа?

Пакетът представлява комбинирани услуги, които са изброени и са различни в зависимост от това дали са за физическо или юридическо лица, търговец или не. Ще получите консултативно предложение в PDF формат,
който ще можете да свалите на вашия компютър. В него ще бъде подробно описан вашият казус и детайлна разработка на актуалната правна уредба за всеки индивидуален случай.