Попълнете заявлението възможно най-подробно. След това изберете услугата, която желаете да закупите и продължете с плащането. Вие ще получите потвърждение след това и информация, че вашият казус вече се обработва.

Физическо лицеЮридическо лицеПострадал от престъплениеПреследван заради престъплениеКогато привършите с попълването на заявлението, натиснете „ИЗПРАТИ“, след което продължете с избирането на начина на плащане (вляво плащане с доставка или направо чрез системата на Epay.bg)

Разполагате с възможностите да платите по банков път, каса на EasyPay, Epay.bg, наложен платеж.

 

[ux_products style=“label“ type=“slider-full“ ids=“1237″]

Закупете желания пакет като изберете „КУПИ“ отгоре. След това продължете  плащането, за да  започнем обработването на вашата заявка.

Често задавани въпроси

Как мога да платя?

Разполагате с няколко възможности за плащане: Наложен платеж, Epay, Easypay,
директен Банков превод или PayPal.

Колко време отнема обработката на заявката ми?

В моментът, в който вашето плащане се потвърди, нашите екипи ще започнат работа и във възможно най-кратък срок ще се свържат с вас.

Мога ли да откажа поръчката?

Можете да откажете поръчката в рамките на 2 дни. Ако отказът е по вина на клиента, той заплаща само цената на доставката ако е изпратена фактура за наложен платеж.

След като закупя пакет, ще мога ли да получавам консултации с предимство в сайта?

Всеки закупен пакет ви дава приоритетна помощ в сайта. Единствено влизате в профила си,
за да се идентифицирате и можете да зададете въпроса си в общата дискусия или в частна такава, в която да се свържете с нашите консултанти. Друг вариант е да използвате официалния ни имейл адрес : mail@pravnapomosht.bg и да получавате консултации директно.
Всеки пакет има различна продължителност на приоритетното съдействие,
който е описан в цената.

Какво представлява пакетът и как ще го получа?

Пакетът представлява комбинирани услуги, които са изброени и са различни в зависимост от това дали са за физическо или юридическо лица, търговец или не. Ще получите консултативно предложение в PDF формат,
който ще можете да свалите на вашия компютър. В него ще бъде подробно описан вашият казус и детайлна разработка на актуалната правна уредба за всеки индивидуален случай.